CURRÍCULUM DELS MÚSICS


Quim Brugués Veu, guitarra i cavaquinho
Apassionat de la música brasilera.
Ja el 1998 formà part d’Aquarel·la de Brasil com a guitarrista, junt amb Albert Manté (veu), Daniel Martín (baix) i Àlex Guitart (bateria). El seu repertori es basava en clàssics de la bossa nova com Tom Jobim,Vinicius de Moraes i Tonhino Horta. El cantant brasiler Robson Rodríguez (Salvador da Bahia), va prendre el relleu d’Albert Manté i més tard fou Alba Haro qui es posava en rol de vocalista.
El grup es va disoldre el 2006, tot i que ell va continuar experimentant estils brasilers amb Difreegideira.
L’any 2012 passà a formar part de Samba Brothers amb Tonhino Pà, tocant el cavaquinyo brasiler.
Amb un repertori més modern, d’autors com Djavan i Joao Bosco.
Després de dos anys molt actius, la banda es dissol i és llavors quan forma Sambà de Festa amb Juanjo Rico, Albert Manté i la Laura Carreras.
Tot i aquesta marcada devoció per la música brasilera, també és un gran apassionat de la música negra, blues, soul i funky, tocant la guitarra elèctica en grups com Saltinfunky, Passi and the Band, Paracetasoul i Domingo y los Festivos, amb qui acaba d’editar el disc “Àlbum de retalls”.
Actualment forma part de la Coral Rime & Veus de Badalona i el duet Acauã, que juntament amb el Blai Masó fan un homanatge a Luis Gonzaga.

Laura Carreras Baix i veus
Ha estudiat llenguatge musical, harmonia clàssica i piano a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar i baix elèctric al Taller de Músics de Premià de Mar.
En aquesta època va formar part de la banda de pop-punk-rock La Última Cosecha.
Ha continuat la seva formació en música moderna a L’Escola de Música Moderna de Badalona, amb el baix elèctric i harmonia moderna. Posteriorment va estudiar cant modern amb Esteve Genís, a la mateixa escola on ha format part de la coral Ritme & Veus i de diferents combos i conjunts musicals de jazz, blues, soul i rock com a baixista i cantant. També ha estudiat Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, cant líric amb Carme Murio i ha format part de la Coral l’Amistat de Premià de Mar amb Daniel Antolí com a director, amb qui ha participat en diferents espectacles musicals, entre els més destacats, Simfonòva de Marcel Gorgori. Actualment forma part de Sambà de Festa, la Familia Perez, Bossalo i Sits Pits Trio.

Juanjo Rico Bateria i veus
Ha cursat estudis inicials i grau mig de guitarra elèctrica a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar. Aprèn a tocar la bateria de manera autodidacta.
Membre actual de la Always Drinking Marching Band com a Bombo-hi Hat.
Membre de l’Agencia EGO com a percussionista individual o amb formacions de batucada. Formacions de Batucades com a trío Trisambatu,Tutukà i Afrobatu en divereses col·laboracions.
Actualment membre de Sambà de Festa i de la companyia Always Drinking Marching Band, formada per músics, frontmans i malabaristes, amb un estil de Brass Band que canvia la manera d’entendre la fanfarria a Espanya.

Marta Costa Percussió menor i veus
Ha estudiat llenguatge musical a L’Escola de Música Moderna de Badalona.
Durant la seva trajectòria formativa ha adquirit coneixements de la percussió multi-étnica (fins al 2n Nivell Professional de Percussió a L’EMMB), ha fet cursos de darbuka amb el gran mestre Aziz Khodari i Omar Kattan (música d’origen àrab) i actualment està estudiant congas amb Andi Rodriguez.
S’ha format en percussió corporal i imparteix classes a Barcelona i Maresme.
Anteriorment va treballar de ballarina i coreògrafa en danses urbanes, el que la va inspirar a cohesionar la música amb el moviment i motivar a endinssar-se en el món de la percussió i cos.
Un viatge durant 4 mesos al Brasil, va influènciar aprofunditzar en els ritmes brasilers.
Actualment estudia improvització, Latin jazz, Afro-cubà , Steel drums i  Congas com a instrument principal.
En la seva trajectòria com a percussionista, va formar part del grup Sapucay (folklore llatí-americà i rumba), de la formació Fanfarrai (balkànica) i dels grups Perkutes de Canet, Ketubara i La banda Mandanga (batukada).
Actualment és component de Sambà de Festa, de Síspits trio (standards del jazz i música moderna), de la formació SuperRumber@s (folklore afro-cubà) i col·labora amb la cantautora Patrycia music.

Albert Manté Percussió i veus
Ha estudiat amb professionals de primer nivell diversos instruments de percussió com tumbadores, cajón, pandero, tam-tam, surdo, tambourim, cuíca, etc…
Va viure una temporda a Salvador de Bahia per tal de conèixer la cultura brasilera i iniciar-se en percussió del candomblé (religió afrobrasilera de Brasil), tot assistint a vàries cerimònies religioses on els tambors son protagonistes molt importants, sagrats i de llarga tradició.
Ha format part de grups com Saltinfunky,Aquarel.la de Brasil, Paracetasoul, Darlas Qwart, Passi and the Band, així com bandes de batucada com Khaire Dakatum, La Banda del Surdo,Tutukà,Afrobatu.
Actualment forma part de Sambà de festa.